Samenwerking met Gezond in het kwadraat
511
post-template-default,single,single-post,postid-511,single-format-standard,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Samenwerking met Gezond in het kwadraat

Samenwerking met Gezond in het kwadraat

Op het gebied van voeding werken we samen met Rhea Heeringa van ‘Gezond in het kwadraat’. Verantwoord, gezond eten én leven is echter een flinke uitdaging in de huidige maatschappij. Waar de ongezonde keus continu zichtbaar is en zelfs gepromoot wordt, moet je stevig in je schoenen staan en kennis van zaken hebben, om de juiste keuzes te kunnen maken. Laat mij je helpen! Door mijn achtergrond als arts en vervolgopleidingen op het gebied van leefstijl, kan ik je goed helpen op jouw weg naar gezondheid voor lichaam en geest.

Onze praktijken combineren kennis over hoe je nu én in de toekomst gezond kunt blijven zowel op gebied van voeding als op gebied van emoties, denken en voelen. Alle inzichten en kennis over voeding en een gezond brein kunt u direct inzetten voor het hele gezin. Door body en mind beter af te stemmen op elkaar ontstaat er meer vrijheid, creativiteit en energie om te leven, keuzes te maken, en een flow te kunnen ervaren die horen bij een leven in balans.

Voor meer informatie over Gezond in het kwadraat  gaat u naar de website www.gezondinhetkwadraat.nl

 

.WhatsApp!
Call Now Button