Tarieven
Bloom Therapie & Coaching voor kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en gezinsbegeleiding. Bloom Therapie & Coaching is tevens gespecialiseerd in ADHD & Hooggevoeligheid. Minder spanning of stress? Meer zelfvertrouwen? Faalangst? Burnout? Tarieven Bloom Therapie & Coaching uit Valkenburg
297
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-297,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Tarieven

lijn met icoon

Online kennismaking is altijd gratis! Wij vinden het heel belangrijk dat jij je bij ons veilig en op het gemak voelt. Dat er een klik is, om samen het coaching-traject aan te gaan. In dit eerste gesprek zullen wij onze werkwijze toelichten en jouw vragen beantwoorden. En willen wij van jou je zorgvraag horen. Is er een klik? Dan sturen wij een intakeformulier en plannen wij de eerste sessie.

Neem contact op met Bloom Therapie & Coaching en vervolgens kunnen wij u begeleiden bij het verkrijgen van de juiste beschikking.

.
Onze tarieven:

Online kennismaking (circa 30 min) gratisSessie tot 18 jaar:  65 euroDit is inclusief 10 minuten verslaglegging.

~Sessie volwassenen: 80 euroDit is inclusief 10 minuten verslaglegging.

~Voor studenten hebben we een aangepast tarief.

 

Vergoedingen:

Coaching is mogelijk via WMO. Een toewijzing van een arrangement loopt via een WMO-consulent van de gemeente. Administratie loopt via een zorgbureau.

WhatsApp!
Call Now Button